LoR

Sisältö


Team LOR

Team LoR 2018

1/22/2018 11:43:43 AM


TeamLoR:n muodostavat vuonna 2018 seuraavat henkilöt;

Aida Nyman, Vilja Hiidenheimo, Linda Katara, Hanna Tuominen, Nella Tossavainen, Oona Ylirautia, Celina Kuzu, Lumi Joutsen, Emilia Karonsuo, Sofia Hornborg ja Vilma Suvanto

_______________________________________________

Team LoR

Lohjan ratsastajat järjestää nuorille kilparatsastajille suunnatun joukkueen. Tavoitteena on järjestää nuorille tuettua liikuntaa myös ratsastuksen lisäksi.

Team LoR:in tavoitteena on kehittää yhteishenkeä sekä rakentaa itsevarmuutta tuleviin kisakoitoksiin. Team LoR järjestää yhteistä tekemistä, valmennuksia, luentoja ja teoriaa hevosten hoidosta, käsittelystä ja valmisteluista kilpailuja varten...

Team LoR:iin pääseminen ei vaadi omaa hevosta, ainoastaan tavoitteellista valmentautumista ja kilpailemista alue- ja/ tai kansallisella tasolla tai vaihtoehtoisesti osallistumista ratsastuskoulujen välisiin mestaruuksiin. Jotta rahallista tukea voi saada, pitää osallistua mukaan talkoisiin vähintään neljä kertaa (2x estekilpailuihin ja 2x koulukilpailuihin) kuluvan vuoden aikana Lohjan Ratsastajien järjestämiin tapahtumiin.

Aloittelevan tiimin puuhakaksikkona toimii Ida Tuominen ja Johanna Ylirautia.

Ida Tuominen on ratsastanut ja kilpaillut pienestä pitäen lukuisten ponien ja hevosten kanssa seura-, alue- sekä kansallisella tasolla. Tällä hetkellä hän kilpailee kansallisella tasolla esteratsastuksessa omalla 8- vuotiaalla tammallaan. Ida myös kouluttaa ja kilpailuttaa muiden hevosia omansa ohella. Ida kokee ratsastuksessa tärkeimmäksi hevosen ja ratsastajan yhteistyön ja luottamuksen.

Johanna Ylirautia lukeutuu tätä nykyä enemmän poniäidiksi, joka on mukana tyttärensä rinnalla valmennuksissa, kilpailuissa ja muissa hevosen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hevosten parissa Johanna on viettänyt suuren osan elämästään ja muutamia omia hevosia on ehtinyt matkan varrella olemaan. Enää ei kilparadat houkuttele, mutta laadukas harrastaminen enemmän koulupainotteisesti kiinnostaa edelleen samoin myös letkeät maastolenkit.

Jäämme odottamaan jäsenhakemuksia, jotka käymme mahdollisimman pikaisesti läpi. Lähetättehän hakemuksenne viimeistään 30.12.2017 mennessä täytettynä.

Jäsenhakemus löytyy osoitteesta;

 

https://docs.google.com/forms/d/1ztY6FafdsPCppFEURs8H1RN9kxXgTmr_yc4Qu6hvOoI/edit?ts=59ef5a0b


Lohjan Ratsastajat © 2019 | Webmaster: Sinanssi

Twitter Facebook

Ota yhtettä

Sähköposti lohjanratsastajat@hotmail.com